mibo-geopietra-gevelisolatiesysteem

abitasistema

logo-geopoetra

Geopietra - Abitasistema

Mibo-pietra plaatst voor u alle steenstrips van "Geopietra" en verzorgt ook de plaatsing van het isolatiesysteem van "Abitasistema". Toepassingen voor deze zijn divers : zoals volledige gevels van huizen , muren bij zwembaden, entree's , wijnkelders , schouwmantels, tuinmuren enz.......(zie foto's)
Het abitasistema, met een divers assortiment steenstrips ( gevelsteen ) is één van de revoluties in de bouwwereld en biedt tal van voordelen.

Er dient slechts één enkele muur gemetseld te worden waardoor de onderliggende constructie (fundering) ook slechts een dikte van 30cm bedraagt. Dit is al een flinke besparing in uw budget.
Verder wordt er isolatie "EPS" , minerale wol of kurkplaat bevestigd met een dikte van 60 tot 200mm, hierdoor kan er dikker en beter geïsoleerd worden dan bij de traditionele woningbouw.
Onze isolatie prijzen zijn zeer scherp en dit isolatiesysteem komt ook in aanmerking voor een premie van de overheid.

De steenstrips kunnen naar kleur , grootte en vorm gekozen worden en zelfs alle variaties zijn mogelijk.
Dit gehele systeem is gekeurd volgens de Europese normen waardoor de vereiste garantie aangeboden kan worden. Wanneer men kiest voor het abitasistema zal uw project sneller uitgevoerd worden.

Bij mibo-pietra is een afspraak een afspraak en elke klant wordt individueel begeleid.

Michel Boeckx


  • Home / Abitasistema / Cottage Style Geopietra Steenstrips / Mibo / Mecondo / Contact
  • GSM 0032 (0) 475 715398 - info@mibo-bouw.be
  • Een realisatie van indito